BLAG

BLAG Forums
It is currently Sun Dec 21, 2014 1:31 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 17, 2004 3:47 am 
Have your tried running sndconfig yet? Log in as root. Then go to the terminal screen. Now type in /usr/sbin/sndconfig This should help you set up your sound card.


Top
  
 
 Post subject: Re: Soundcard issues
PostPosted: Tue Sep 07, 2004 10:36 pm 
I have the exact smae soundcard and it works perfectly on BLAG 10000 (BORROW)

Rob


quote="jglerner"]Since the first day I installed BLAG9002 I was not able to setup my CM8738 soundcard.

I even tried to install alsa stuff with a apt-get install alsa, mixing BLAG with Freshrpms/DAG/ATrpms repositories, but I'm still getting Module: disabled.

Actually I don't think that I should reinstall other distro on this box and I'm sure there is something I'm missing. The system I had before on this box was a Debian Sarge and I had no troubles with this soundcard and the older one, an Ensonic 5880 (same issue on BLAG).

Just for the records, alsa has been installed and all dependencies were fullfilled, so it seems there is no file missing.

Regards,

Jacques[/quote]


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group