FAQ   Search   Memberlist  
Profile    Log in to check your private messages    Register    Log in
Reinstallatiuon

 
Post new topic   Reply to topic    BLAG Forum Index -> support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gorans
PostPosted: Mon Apr 12, 2004 7:38 am    Post subject: Reinstallatiuon Reply with quote

Hi
I have reinstalled Blag 9002 (same CD) and now i can use the mouse only as root not as the user .
What do I have to do to activate the mouse for a user?
I have also tried to download the development release Blag 10000 but have not got contact so the download has timed out.
I like Blag!!
Goran


_________________
Cars and Computers are equal. There is no patent on steering wheel or breaks as drivers tools.
No Software patents!!
gorans
PostPosted: Mon Apr 12, 2004 12:23 pm    Post subject: Reply with quote

Hey
I was wrong. I normally start up as root when adopting a distribution and then I switch to a user account. This time I did it the other way and now the mouse worked for the user and not for the root. I loose the mouse when I log on as a second user.
???


_________________
Cars and Computers are equal. There is no patent on steering wheel or breaks as drivers tools.
No Software patents!!
jebba
PostPosted: Tue Apr 13, 2004 12:22 am    Post subject: Reply with quote

I guess I don't quite understand. What do you mean you lose the mouse as a "second" user. Are you talking about using the mouse in the console (e.g. text mode with gpm)?

Or are you talking about in X windows? If in X windows, I don't quite get it as only one user at a time can log in.

If you're talking in console mode, this may allow both users access, but I don't use gpm so I ain't sure. This is for a PS/2 mouse as well:

chmod og+rw /dev/psaux

-Jeff

gorans2
PostPosted: Tue Apr 13, 2004 8:31 am    Post subject: Reply with quote

Hi
Sorry for my english but what I meant was
(latest test)
-----
startup
login root mouse works logout root
login user no mouse logout user
login user mouse works logout user
login root mouse works logout root
login root no mouse logout root
...
-------------
the mouse works randomly. Now I know that if the mouse wont work I can just loguot and login again and the mouse will work, but I think this can be a bug.

jebba
PostPosted: Tue Apr 13, 2004 1:38 pm    Post subject: Reply with quote

Well it definitely sounds like a bug, but I must say it's quite a surprising one. Can you give me any other hints for what might be going on? Are you logging in on the console as well? What kind of mouse is it?

Thanks,

-Jeff

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    BLAG Forum Index -> support
Page 1 of 1

Protected by Anti-Spam ACP