BLAG

BLAG Forums
It is currently Thu Dec 18, 2014 8:34 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jun 25, 2008 8:34 pm 
Offline

Joined: Wed Jun 25, 2008 7:01 pm
Posts: 13
I've had 7K installed for several months - spending more time with it now since gnuisance ripped my FREE audio support out of the kernel. Oliva's Libre kernel works fine but not used since NIH, I guess.

Anyway, I like to have the latest and greatest not too unstable and free if possible, so when I saw the posting for the 89999 iso's severak weeks ago, I grabbed the i386 and netinst iso's. Netinst didn't work for me - couldn't figure out what URL it wanted. The full install went fairly well - and I was able to run update. Then I saw BLAGHEAD and added that repository and the fun began. I am becoming adept at command line use of apt and yum, manual installs, use of nodeps, and have excluded 6 - 8 packages in yum.conf. May get a usable system out of this after all.

I do have one nagging problem introduced when I added BLAGHEAD - that is a failure to boot into runlevel 5 from startup - system just hangs with the last message displayed being about Activating LVM Manager. If I boot into single user mode, it gets past that point OK and stops normally with a command prompt. If I then enter "exit", it resumes and boots into run level 5 just fine. Presume it's a problem in the new upstart scripts or a conflict with the old init scripts. Help on this one would be appreciated.

Thanks.

Datman


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group