FAQ   Search   Memberlist  
Profile    Log in to check your private messages    Register    Log in
[Please Help] Blag 140k Doesn't Find its Repositories...

 
Post new topic   Reply to topic    BLAG Forum Index -> support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gonzalosangil
PostPosted: Wed Feb 27, 2013 8:36 am    Post subject: [Please Help] Blag 140k Doesn't Find its Repositories... Reply with quote

Hi

I've reinstalled Blag 140k as The 160k kept on giving problems, I try the yum update -after a fresh installation of the Blag 140k- but the System doesn't find the repositories...

I suppose this is a matter of the yum.repos.d...

Please, how can I fix it.

TY

8)


_________________
Stuff: Asus Eee901 + USB DVD-RW + 19" Ext Monitor
[OS: Blag 160k Alpha]
Junichirô
PostPosted: Wed Feb 27, 2013 12:20 pm    Post subject: Reply with quote

Blag is dead. So you may install a fedora 14 repo for managing your blag 140k.

_________________
Blag'em up!
gonzalosangil
PostPosted: Wed Feb 27, 2013 12:32 pm    Post subject: Reply with quote

Junichirô wrote:
Blag is dead. So you may install a fedora 14 repo for managing your blag 140k.

*Oh, well: and how do I do That...??

-_-

TY, Junichirô.

:)


_________________
Stuff: Asus Eee901 + USB DVD-RW + 19" Ext Monitor
[OS: Blag 160k Alpha]
Junichirô
PostPosted: Wed Feb 27, 2013 1:01 pm    Post subject: Reply with quote

Take a look there: http://forums.blagblagblag.org/viewtopic.php?t=5400
Can't look at it now; Hope the repo works but I'm at work.

If it doesn't work take a look there: http://mirrors.fedoraproject.org/publiclist/


_________________
Blag'em up!
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    BLAG Forum Index -> support
Page 1 of 1

Protected by Anti-Spam ACP