BLAG

BLAG Forums
It is currently Sat Dec 20, 2014 12:22 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 15, 2004 4:25 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 3:17 pm
Posts: 4492
Location: Loveland, Colorado, USA
For 10000 make sure you have these two RPMs installed:

blag-menus-0.1.0-0blag.fc1.noarch.rpm
redhat-menus-0.40-6blag.fc1.noarch.rpm

Just to confirm, this happened dist-upgrading using Dag/Freshrpms repository, not the blag one, right?

-Jeff


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 15, 2004 12:36 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 3:17 pm
Posts: 4492
Location: Loveland, Colorado, USA
It appears you may have synced to a fedora core 2 repository or something.

The version in stock fedora 1 is:
redhat-menus-0.40-1.noarch.rpm

The version in Fedora 2:
redhat-menus-1.4.1-1

The blag10000 version (mostly to fix icons that don't theme correctly):
redhat-menus-0.40-6blag.fc1

Get these files:
ftp://ftp.blagblagblag.org/pub/BLAG/lin ... noarch.rpm
ftp://ftp.blagblagblag.org/pub/BLAG/lin ... noarch.rpm

Then install it with (all on one line):
Code:
rpm -Uvh --oldpackage redhat-menus-0.40-6blag.fc1 blag-menus-0.1.0-0blag.fc1.noarch.rpm


That should get your menus back to normal.

-Jeff


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group