BLAG

BLAG Forums
It is currently Sat Dec 20, 2014 8:16 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Sep 01, 2005 10:21 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 3:17 pm
Posts: 4492
Location: Loveland, Colorado, USA
Stick with 30k for now if it's your main box. Unless, of course, you are someone who likes to experiment around and test things. But if you just want a stable box, stay 30k.


Top
 Profile  
 
 Post subject: 3k or 4k?
PostPosted: Thu Sep 01, 2005 10:53 pm 
Got it!!!!
but on a 4k stable.......what is your opinion...???
It's lighter than 3k???
I'll never make such a question to micro and soft ..not speaking about man's attribute!!!!!!.....:-P....
Cheers!!!!
Mika Hack


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Sep 01, 2005 10:54 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 3:17 pm
Posts: 4492
Location: Loveland, Colorado, USA
When 40k comes out, we'll suggest folks upgrade to it. I'm not sure at this point if it will use less resources or not, but it should be faster (especially booting).

-Jeff


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 7:33 pm 
Offline

Joined: Sun May 01, 2005 10:24 pm
Posts: 55
Location: Bristol
apteryx wrote:

thanks anyways, and as of yet, still no problems, all working fine.

apteryx.


When you say "no problems" does your gnome default application for .rpm files come up as archive manager?

I have this problem and was just wondering if it's due to something that i've done wrong.

I've spent hours looking for the answer, but so far no joy.

Also I seem to have some gnome menu icons missing but i think that's already a known issue.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 7:35 pm 
Offline

Joined: Sun May 01, 2005 10:24 pm
Posts: 55
Location: Bristol
jebba wrote:
it should be faster (especially booting).

-Jeff


Yes it is.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Volume Control Issue
PostPosted: Wed Sep 28, 2005 11:57 pm 
Every reboot trashes my changes I've made in the volume control, wondering if this is an isolated issue.


Top
  
 
 Post subject: Expected?
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 12:01 am 
I was also wondering if you guys had an estimated date of arrival for Blag 4k? Or Beta Release?

Come to think of it i also have a strange occurance where every once and a while, which is often but not frequent, i loose the Show Desktop, Workspace Switcher and Window Lists apps on startup. I cannot remember the exact error, but it options if i want to reload them, or not, when i do they come back! :) Could be local though :)


Top
  
 
 Post subject: Re: Expected?
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 12:12 am 
Offline

Joined: Sun May 01, 2005 10:24 pm
Posts: 55
Location: Bristol
madoc wrote:
i also have a strange occurance where every once and a while, which is often but not frequent, i loose the Show Desktop, Workspace Switcher and Window Lists apps on startup. I cannot remember the exact error, but it options if i want to reload them, or not, when i do they come back! :) Could be local though :)


I've just had this error for the first time after about probably 30 startups.
I had just before booted off a slax kill bill live cd - don't know if this had anything to do with it though.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Expected?
PostPosted: Thu Sep 29, 2005 9:59 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 6:08 pm
Posts: 973
Location: Canada
madoc wrote:
I was also wondering if you guys had an estimated date of arrival for Blag 4k? Or Beta Release?


Whenever the dev's get around to it. I know plenty of people who do work on BLAG including myself are quite busy right now, so it'll probably be a while.

Thanks,

Stephen Clement

_________________
E-mail me at s.clement@localhost (replace localhost with sympatico.ca) or stevo32@localhost (replace localhost with blagblagblag.org).


Top
 Profile  
 
 Post subject: Icons
PostPosted: Wed Oct 12, 2005 7:01 am 
Waiting for my 30k.39999 torrent to finish.
Just thought I might throw this out there.
I've noticed that sometimes a fresh install of 30k will have certian files set with 600 (or maybe it was 000 cant remember), permissions instead of 644, particularly certian icons. This might explain some of the menu icons being missing, since a regular user (or root with 000) can't read them. Simple enough to reset the permissions manually. I don't know enough about how anaconda works to say why the permissions get set like that. But if it happens to icons it could happen to more critical files. Id be curious to know if this happened to any body else. Post here and let us know.


Top
  
 
 Post subject: 4k
PostPosted: Wed Oct 12, 2005 7:12 am 
When is 4k due? Is there a release schedule somewhere?


Top
  
 
 Post subject: Re: 4k
PostPosted: Wed Oct 12, 2005 11:29 am 
Offline

Joined: Sun Mar 14, 2004 4:39 pm
Posts: 220
Location: xerta, españa
jerstew wrote:
When is 4k due? Is there a release schedule somewhere?


read the thread above :-)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Icons
PostPosted: Thu Oct 13, 2005 2:42 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 3:17 pm
Posts: 4492
Location: Loveland, Colorado, USA
jerstew wrote:
I've noticed that sometimes a fresh install of 30k will have certian files set with 600 (or maybe it was 000 cant remember), permissions instead of 644, particularly certian icons.


If you list which files in particular you know have this problem, i'll take a look.

Thanks,

-Jeff


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 18, 2005 12:09 am 
Offline

Joined: Sat May 01, 2004 3:42 pm
Posts: 129
Location: 'Burbs of the Windy City
Hi Jebba,

I tried the live CD and it looks pretty lean and mean, but I did notice an
increase in speed. This did convince me to "upgrade" to my exisiting
30K to 40K via synaptic. I know 40K is not ready for prime time yet
but I am willing to take a chance. After all I had been using BLAG 30K
even before it was released. I hope 40K to be of the same high quality.

I don't want to ruin a DVD to burn the ~40K BLAG iso. It won't fit on the
regular CD. I can either do it via synaptic or via qemu (use the iso
image to boot from the psuedo CD-ROM device).

Which one would you suggest?

Thanks.

Blaggard


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 18, 2005 12:21 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 3:17 pm
Posts: 4492
Location: Loveland, Colorado, USA
blaggard wrote:
I tried the live CD and it looks pretty lean and mean, but I did notice an increase in speed. This did convince me to "upgrade" to my exisiting 30K to 40K via synaptic. I know 40K is not ready for prime time yet but I am willing to take a chance. After all I had been using BLAG 30K even before it was released. I hope 40K to be of the same high quality.


40k is still in alpha, but you've been around long enough, you should know what the alphas are like. :)

blaggard wrote:
I don't want to ruin a DVD to burn the ~40K BLAG iso. It won't fit on the regular CD. I can either do it via synaptic or via qemu (use the iso image to boot from the psuedo CD-ROM device).

Which one would you suggest?


I really don't recommend a dist-upgrade of 30k->40k, unless you want to realllllly test things out. I don't know how that will go.

There is a 40k CD image that fits on one CD, so use that one. Boot up, run the installer, selecting "upgrade" when prompted.

After the CD upgrade is done, boot up and run:

Code:
apt-get update
apt-get -f install
apt-get dist-upgrade


That should bring you up to snuff.

-Jeff


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group