BLAG

BLAG Forums
It is currently Mon Dec 22, 2014 5:07 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: firefox
PostPosted: Wed Jun 09, 2004 12:35 am 
Offline

Joined: Sun May 23, 2004 4:43 am
Posts: 15
Location: Brisbane, Australia
this is not a blag problem,but i just installed firefox and i have no sound. sound works in same sites when i use galeon. do i need a plugin or something?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 09, 2004 12:35 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 4:45 pm
Posts: 621
Location: London
I guess it depends on what sounds you aren't hearing. Do you mean a Flash site or just a simple wav in the background of the site? Check what plugins you have turned on in Galeon and install the same ones for Firefox.

http://plugindoc.mozdev.org/faqs/firefox-linux.html

Other than that just show anyone here the URL and they will let you know what plugin you need.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2004 12:04 am 
Offline

Joined: Sun May 23, 2004 4:43 am
Posts: 15
Location: Brisbane, Australia
thanks jason, got it sorted, with the help of your post. gotta start thinking before i call for help.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 11, 2004 12:20 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 4:45 pm
Posts: 621
Location: London
No probs. We are all here to help and all ask questions which may seem easy after we got the answer but it helps for future users who have the same problems.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group