BLAG Forums
It is currently Fri Oct 09, 2015 9:52 pm

All times are UTC

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Fri Sep 10, 2004 8:07 pm 
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 3:17 pm
Posts: 4492
Location: Loveland, Colorado, USA
I assume when you're talking about 20k & the MBR, you mean the problem where it clobbers XP? If you're not running XP, I think you'll be fine. If you are running XP, I think an upgrade would clobber it same as an install would.

That said, I think you can easily get around the XP problem by setting your drive to LBA in the BIOS. I haven't tested this though, as I don't have XP...

There's a thread in this forum all about this issue.


 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 14, 2004 12:39 am 

Joined: Wed Jun 16, 2004 9:54 pm
Posts: 194
I have alpha running on a laptop dual booting with XP and had no problem with the install well only a minor one. After installation just went back to Windows bring up a command prompt and did this " CHKDSK /F" without the quotes if you know what I mean and that solved the problem.

It's been running now since 19999.00067 first hit the road it has now reached 19999.00071 going 19999.00081 soon 8)

XP still running ok but hardly use it now, just mount the partition and read the files including some avi with Blag. I must add, I did the partition for Blag using Partition Magic I made the Ext3 and Swap before trying the Blag install

Hope that helps

If it hurts it's because you're alive.

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group