BLAG

BLAG Forums
It is currently Thu Dec 18, 2014 8:15 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: xmms error
PostPosted: Sat Oct 02, 2004 1:47 pm 
Offline

Joined: Thu Aug 05, 2004 12:50 pm
Posts: 47
Location: High Peak UK
streamtuner has just stopped working..I click on the station and xmms comes up ok
then I get an error message saying..
Couldnt open audio
Please check the s/card is configured properly
You have the correct output plugin selected
and no other program is blocking the s/card....
I have just come back from a couple of weeks holiday
booted the box and did an update/upgrade
and now have this problem...Cdplayer works ok though..
Any advice welcome


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 02, 2004 2:41 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 02, 2004 2:42 am
Posts: 223
Location: Charleston, SC USA
Are you running 9k or 10k had that problem in 9k. Does it work in root? Check for any changes you might have changed.ok, If all else fails. Maybe try delete and reinstall it?Some one else can jump in here for more suggestions.... :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 02, 2004 2:59 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 19, 2004 1:51 pm
Posts: 125
Location: Bronx,NY
Try going into the xmms prefrences and change the audio driver to OSS,worked for me.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 02, 2004 5:44 pm 
Offline

Joined: Thu Aug 05, 2004 12:50 pm
Posts: 47
Location: High Peak UK
slick50 wrote:
Are you running 9k or 10k had that problem in 9k. Does it work in root? Check for any changes you might have changed.ok, If all else fails. Maybe try delete and reinstall it?Some one else can jump in here for more suggestions.... :)


I have tried a reinstall of all the necessary components but still get the error message.
I have Mepis on the second partition and streamtuner works perfectly there....
I will possibly reinstall Blag2k as I know it will work from a new install


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 02, 2004 9:49 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 3:17 pm
Posts: 4492
Location: Loveland, Colorado, USA
I suggest never re-installing as it forces you to figure out how your system works. You should never have to re-install....

Quit xmms, then do:

Code:
mv ~/.xmms ~/.xmms-old


Then re-launch xmms. Check out yer xmms preferences too, you may be using OSS (9k/10k most likely) or ALSA (20k most likely).

-Jeff


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group