BLAG

BLAG Forums
It is currently Sat Dec 20, 2014 3:08 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sun Aug 17, 2008 1:58 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 3:17 pm
Posts: 4492
Location: Loveland, Colorado, USA
Sizemore101 wrote:
Quote:
Weird. I just decided to try and reinstall it and everything worked
fine. Though it appears Leopard is still completely wiped out - perhaps
that's for the best! :-}

Jebba thanks anyways for the response. I researched it first before
installing. And it appears that intel mac users either used boot camp or
parallels. I did install it through anaconda and I was getting grub, and
the install disc recognized that I had BLAG installed on my mac; and yet
it wouldn't work. I have no idea why. But it works now; as evident from
this post.

Cool, glad you got it going. I didn't put anything in there to blow out
leopard. hhaah. ;)

Quote:
Now to get the wireless internet working...[/list]

/me runs
_______________________________________________
blag-users mailing list
blag-users@lists.blagblagblag.org
https://www.autistici.org/mailman/listinfo/blag-users

Post generated using Mail2Forum (http://www.mail2forum.com)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group