BLAG

BLAG Forums
It is currently Mon Dec 22, 2014 2:19 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: [Solved] gnash, no sound
PostPosted: Fri Dec 26, 2008 8:28 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 03, 2008 1:45 am
Posts: 550
Location: Guadeloupe (French W. Indies)
I installed the last version of gnash (0.84). I downloaded binaries (.rpm). It works but I've no sound. I installed it on gNewSense (.deb) and it runs well. I suspect a problem with pulseaudion on BLAG. Someone have any idea? I did a bad thing; I installed adobe flash and it runs.


Last edited by Junichirô on Wed Dec 31, 2008 12:40 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 31, 2008 12:39 am 
Offline

Joined: Wed Sep 03, 2008 1:45 am
Posts: 550
Location: Guadeloupe (French W. Indies)
Stupid! Now it runs. I've installed vlc and mozilla-vlc. So I think it didn't work before because of the FFMpeg files wasn't installed.
Very stupid.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 08, 2010 3:28 am 
Offline

Joined: Sat May 08, 2010 3:18 am
Posts: 1
Try Flash movie player Standalone in linux

tips-linux[dot]net/en/content/flash-movie-player-standalone


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group