FAQ   Search   Memberlist  
Profile    Log in to check your private messages    Register    Log in
Black screen on resume (lenovo ideapad s10)

 
Post new topic   Reply to topic    BLAG Forum Index -> support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Junichir˘
PostPosted: Sun Apr 19, 2009 11:42 pm    Post subject: Black screen on resume (lenovo ideapad s10) Reply with quote

I installed blag on my new lenovo ideapad s10 (In replacement the one I bought last week and crashed four days after. They changed it for a new one) before erasing Windows I updated the BIOS. I installed blag (before tried debian and had not this problem. See subject).
All works fine . Only one thing tired me. When I suspend I have problem with resume. A black screen! (X doesn't start) But If I do Ctrl+Alt+<-- to restart X , X start at last. I log and give my password and Gnome start.

jisis
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 10:07 am    Post subject: Reply with quote

Junichiro,

Try installing OpenBox and running with that and Gnome. It might be Compiz related.

I have seen this before with the EEE. Your Lenovo and the later EEE models share a lot of hardware, so you may more easily find answers searching for that.

Junichir˘
PostPosted: Mon Apr 27, 2009 10:54 am    Post subject: Reply with quote

I never use compiz. And don't have this problem with debian.
stevo32
PostPosted: Fri May 01, 2009 4:42 am    Post subject: Reply with quote

Try switching VTs after resuming (ctrl-alt-f1 then ctrl-alt-f7).

_________________
E-mail me at s.clement@localhost (replace localhost with sympatico.ca) or stevo32@localhost (replace localhost with blagblagblag.org).
Junichir˘
PostPosted: Mon May 04, 2009 2:23 am    Post subject: Reply with quote

stevo32 wrote:
Try switching VTs after resuming (ctrl-alt-f1 then ctrl-alt-f7).

Yes! It runs. Many thanks!

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    BLAG Forum Index -> support
Page 1 of 1

Protected by Anti-Spam ACP