BLAG

BLAG Forums
It is currently Fri Dec 19, 2014 11:38 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Wed Aug 12, 2009 10:28 am 
Offline

Joined: Wed Aug 12, 2009 10:08 am
Posts: 3
hi all
I'm trying to update my blag 9000 and to add some applications like kino not included in iso image.
using both synaptic (behind a proxy but in synpatic preferences I added my username and password before the proxy address and it seems it works) and yum but i do not find the repositories.
I was wondering if someone could help me.
many thanks
Bruno


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 12, 2009 10:52 am 
Offline

Joined: Wed Sep 03, 2008 1:45 am
Posts: 550
Location: Guadeloupe (French W. Indies)
hello!
Modify /etc/yum.repos.d/blag.repo like this:
Code:
[blag]
name=BLAG
baseurl=http://ks355011.kimsufi.com/blag/90000/en/os/i386/BLAG/
enabled=1
gpgcheck=0


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 12, 2009 11:09 am 
Offline

Joined: Fri Sep 17, 2004 3:53 pm
Posts: 42
Which repositories are you trying to use? For yum create a file kimsufi.repo in /etc/yum.repos.d with the following contents :
Code:
[blag]
name=BLAG
baseurl=http://ks355011.kimsufi.com/blag/90000/en/os/i386/BLAG/
enabled=1
gpgcheck=0

Note the zeros in that number it's 90000 not 9000.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 14, 2009 10:41 am 
Offline

Joined: Wed Aug 12, 2009 10:08 am
Posts: 3
Junichirô wrote:
hello!
......
gpgcheck=0[/code]


hi
thanks a lot for your feedback I'll try in the coming days
best wishes
Bruno


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 14, 2009 10:43 am 
Offline

Joined: Wed Aug 12, 2009 10:08 am
Posts: 3
Crwyddwr wrote:
Which repositories are you trying to use? For yum create a file
......
Note the zeros in that number it's 90000 not 9000.


hi
thanks a lot to you too.
I'm going to try both solutions (I have time to test everything)

I wish you a nice weekend
Ciao :-)
Bruno


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 14, 2009 11:00 am 
Offline

Joined: Wed Sep 03, 2008 1:45 am
Posts: 550
Location: Guadeloupe (French W. Indies)
The two solutions are one. It's the same.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Aug 14, 2009 9:19 pm 
Offline

Joined: Fri Sep 17, 2004 3:53 pm
Posts: 42
Yes they are the same, sorry about that. I must have been still typing when Junichiro posted.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Repo Down?
PostPosted: Thu Oct 08, 2009 6:07 pm 
Offline

Joined: Thu Oct 08, 2009 5:54 pm
Posts: 1
It seems as if both of the above mentioned repos are now down! Uh oh.
I just installed BLAG 9000 and am trying to get an theros 5007 wifi card working on it. I'm thinking I need the RPM Fusion repo to do so.
OH well...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 08, 2009 7:23 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 03, 2008 1:45 am
Posts: 550
Location: Guadeloupe (French W. Indies)
Yes! The server is down. Try it later.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 11, 2009 5:25 am 
Offline

Joined: Fri Jan 25, 2008 5:15 am
Posts: 125
Location: Western Australia
Is the server back up? Planning to intro a friend to blag, has liked what i told him, but will look silly if can't update/add anything.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 11, 2009 8:09 am 
Offline

Joined: Mon May 19, 2008 10:54 am
Posts: 65
looks still down atm ):


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 15, 2009 1:55 am 
Offline

Joined: Sat Apr 05, 2008 10:41 pm
Posts: 92
Location: Mesoamerica
renilgh wrote:
looks still down atm ):


:( so... as I remember, the kimsufi repo is the only one with packages for blag 9k, right?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 16, 2009 3:27 am 
Offline

Joined: Wed Sep 03, 2008 1:45 am
Posts: 550
Location: Guadeloupe (French W. Indies)
kimsufi repo is up now. Note: you have to replace i386 by x86_64 if you want to use 64 bits version.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 16, 2009 3:39 am 
Offline

Joined: Sat Apr 05, 2008 10:41 pm
Posts: 92
Location: Mesoamerica
Junichirô wrote:
kimsufi repo is up now. Note: you have to replace i386 by x86_64 if you want to use 64 bits version.


great! tnx :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 23, 2009 10:56 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 15, 2009 12:13 am
Posts: 13
Location: Los Angeles, Oaxaca, Chiapas
I'm using 90001. do I use the same repository? I am unable to connect to anything at this point


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 24 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group