FAQ   Search   Memberlist  
Profile    Log in to check your private messages    Register    Log in
missing blag repositories
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    BLAG Forum Index -> support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bruno
PostPosted: Wed Aug 12, 2009 10:28 am    Post subject: missing blag repositories Reply with quote

hi all
I'm trying to update my blag 9000 and to add some applications like kino not included in iso image.
using both synaptic (behind a proxy but in synpatic preferences I added my username and password before the proxy address and it seems it works) and yum but i do not find the repositories.
I was wondering if someone could help me.
many thanks
Bruno

Junichirô
PostPosted: Wed Aug 12, 2009 10:52 am    Post subject: Reply with quote

hello!
Modify /etc/yum.repos.d/blag.repo like this:
Code:

[blag]
name=BLAG
baseurl=http://ks355011.kimsufi.com/blag/90000/en/os/i386/BLAG/
enabled=1
gpgcheck=0

Crwyddwr
PostPosted: Wed Aug 12, 2009 11:09 am    Post subject: Re: missing blag repositories Reply with quote

Which repositories are you trying to use? For yum create a file kimsufi.repo in /etc/yum.repos.d with the following contents :
Code:
[blag]
name=BLAG
baseurl=http://ks355011.kimsufi.com/blag/90000/en/os/i386/BLAG/
enabled=1
gpgcheck=0

Note the zeros in that number it's 90000 not 9000.

bruno
PostPosted: Fri Aug 14, 2009 10:41 am    Post subject: Reply with quote

Junichirô wrote:
hello!
......
gpgcheck=0[/code]


hi
thanks a lot for your feedback I'll try in the coming days
best wishes
Bruno

bruno
PostPosted: Fri Aug 14, 2009 10:43 am    Post subject: Re: missing blag repositories Reply with quote

Crwyddwr wrote:

Which repositories are you trying to use? For yum create a file
......
Note the zeros in that number it's 90000 not 9000.


hi
thanks a lot to you too.
I'm going to try both solutions (I have time to test everything)

I wish you a nice weekend
Ciao :-)
Bruno

Junichirô
PostPosted: Fri Aug 14, 2009 11:00 am    Post subject: Reply with quote

The two solutions are one. It's the same.
Crwyddwr
PostPosted: Fri Aug 14, 2009 9:19 pm    Post subject: Reply with quote

Yes they are the same, sorry about that. I must have been still typing when Junichiro posted.
conchuir
PostPosted: Thu Oct 08, 2009 6:07 pm    Post subject: Repo Down? Reply with quote

It seems as if both of the above mentioned repos are now down! Uh oh.
I just installed BLAG 9000 and am trying to get an theros 5007 wifi card working on it. I'm thinking I need the RPM Fusion repo to do so.
OH well...

Junichirô
PostPosted: Thu Oct 08, 2009 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

Yes! The server is down. Try it later.
Saint of Killers
PostPosted: Sun Oct 11, 2009 5:25 am    Post subject: Reply with quote

Is the server back up? Planning to intro a friend to blag, has liked what i told him, but will look silly if can't update/add anything.
renilgh
PostPosted: Sun Oct 11, 2009 8:09 am    Post subject: Reply with quote

looks still down atm ):
vx
PostPosted: Thu Oct 15, 2009 1:55 am    Post subject: Reply with quote

renilgh wrote:
looks still down atm ):


:( so... as I remember, the kimsufi repo is the only one with packages for blag 9k, right?

Junichirô
PostPosted: Fri Oct 16, 2009 3:27 am    Post subject: Reply with quote

kimsufi repo is up now. Note: you have to replace i386 by x86_64 if you want to use 64 bits version.
vx
PostPosted: Fri Oct 16, 2009 3:39 am    Post subject: Reply with quote

Junichirô wrote:
kimsufi repo is up now. Note: you have to replace i386 by x86_64 if you want to use 64 bits version.


great! tnx :)

Frank Discussion
PostPosted: Fri Oct 23, 2009 10:56 pm    Post subject: Reply with quote

I'm using 90001. do I use the same repository? I am unable to connect to anything at this point
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    BLAG Forum Index -> support Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Protected by Anti-Spam ACP