BLAG

BLAG Forums
It is currently Fri Dec 19, 2014 9:05 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 11:18 pm 
this is ti (after alsaconf)
Module Size Used by Not tainted
snd-seq 43952 0 (autoclean)
snd-pcm-oss 41764 0 (autoclean)
ppp_deflate 4024 0 (autoclean)
ppp_async 7936 1 (autoclean)
ppp_generic 23516 3 (autoclean) [ppp_deflate ppp_async]
slhc 6596 0 (autoclean) [ppp_generic]
snd-mixer-oss 14328 1 (autoclean) [snd-pcm-oss]
snd-intel8x0 22504 1 (autoclean)
snd-ac97-codec 52988 0 (autoclean) [snd-intel8x0]
snd-pcm 76516 0 (autoclean) [snd-pcm-oss snd-intel8x0]
snd-timer 17892 0 (autoclean) [snd-seq snd-pcm]
snd-page-alloc 8308 0 (autoclean) [snd-intel8x0 snd-pcm]
gameport 3284 0 (autoclean) [snd-intel8x0]
snd-mpu401-uart 4720 0 (autoclean) [snd-intel8x0]
snd-rawmidi 17056 0 (autoclean) [snd-mpu401-uart]
snd-seq-device 5496 0 (autoclean) [snd-seq snd-rawmidi]
snd 42916 0 (autoclean) [snd-seq snd-pcm-oss snd-mixer-oss snd-intel8x0 snd-ac97-codec snd-pcm snd-timer snd-mpu401-uart snd-rawmidi snd-seq-device]
soundcore 6148 4 (autoclean) [snd]
ide-cd 32448 0 (autoclean)
cdrom 32384 0 (autoclean) [ide-cd]
parport_pc 17188 1 (autoclean)
lp 8196 0 (autoclean)
parport 33952 1 (autoclean) [parport_pc lp]
autofs 11156 0 (autoclean) (unused)
ds 8136 2
yenta_socket 12800 2
pcmcia_core 52320 0 [ds yenta_socket]
sis900 14348 1
ipt_REJECT 3960 1 (autoclean)
ipt_state 1080 4 (autoclean)
ip_conntrack 27464 1 (autoclean) [ipt_state]
iptable_filter 2348 1 (autoclean)
ip_tables 14656 3 [ipt_REJECT ipt_state iptable_filter]
floppy 55036 0 (autoclean)
sg 33804 0 (autoclean) (unused)
scsi_mod 107496 1 (autoclean) [sg]
ohci1394 26792 0 (unused)
ieee1394 199652 0 [ohci1394]
keybdev 2432 0 (unused)
hid 22724 0 (unused)
ehci-hcd 18568 0 (unused)
usb-ohci 20520 0 (unused)
usbcore 73120 1 [hid ehci-hcd usb-ohci]
mousedev 5012 1 (autoclean)
input 5664 0 (autoclean) [keybdev hid mousedev]
ext3 65252 1
jbd 47468 1 [ext3]


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 11:23 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 3:17 pm
Posts: 4492
Location: Loveland, Colorado, USA
Uh, that looks fine to me. I don't see any OSS drivers there, just alsa ones.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 14, 2005 9:52 am 
Offline

Joined: Thu Feb 03, 2005 8:57 pm
Posts: 11
Location: tel aviv , israel
this is /sbin /lsmod before im running alsaconf ,maybe the problem is here?
snd-pcm-oss 41764 0 (autoclean)
ppp_deflate 4024 0 (autoclean)
ppp_async 7936 1 (autoclean)
ppp_generic 23516 3 (autoclean) [ppp_deflate ppp_async]
slhc 6596 0 (autoclean) [ppp_generic]
snd-mixer-oss 14328 1 (autoclean) [snd-pcm-oss]
snd-intel8x0 22504 1 (autoclean)
snd-ac97-codec 52988 0 (autoclean) [snd-intel8x0]
snd-pcm 76516 0 (autoclean) [snd-pcm-oss snd-intel8x0]
snd-timer 17892 0 (autoclean) [snd-pcm]
snd-page-alloc 8308 0 (autoclean) [snd-intel8x0 snd-pcm]
gameport 3284 0 (autoclean) [snd-intel8x0]
snd-mpu401-uart 4720 0 (autoclean) [snd-intel8x0]
snd-rawmidi 17056 0 (autoclean) [snd-mpu401-uart]
snd-seq-device 5496 0 (autoclean) [snd-rawmidi]
snd 42916 0 (autoclean) [snd-pcm-oss snd-mixer-oss snd-intel8x0 snd-ac97-codec snd-pcm snd-timer snd-mpu401-uart snd-rawmidi snd-seq-device]
soundcore 6148 4 (autoclean) [snd]
ide-cd 32448 0 (autoclean)
cdrom 32384 0 (autoclean) [ide-cd]
parport_pc 17188 1 (autoclean)
lp 8196 0 (autoclean)
parport 33952 1 (autoclean) [parport_pc lp]
autofs 11156 0 (autoclean) (unused)
ds 8136 2
yenta_socket 12800 2
pcmcia_core 52320 0 [ds yenta_socket]
sis900 14348 1
ipt_REJECT 3960 1 (autoclean)
ipt_state 1080 4 (autoclean)
ip_conntrack 27464 1 (autoclean) [ipt_state]
iptable_filter 2348 1 (autoclean)
ip_tables 14656 3 [ipt_REJECT ipt_state iptable_filter]
floppy 55036 0 (autoclean)
sg 33804 0 (autoclean) (unused)
scsi_mod 107496 1 (autoclean) [sg]
ohci1394 26792 0 (unused)
ieee1394 199652 0 [ohci1394]
keybdev 2432 0 (unused)
hid 22724 0 (unused)
ehci-hcd 18568 0 (unused)
usb-ohci 20520 0 (unused)
usbcore 73120 1 [hid ehci-hcd usb-ohci]
mousedev 5012 1 (autoclean)
input 5664 0 (autoclean) [keybdev hid mousedev]
ext3 65252 1
jbd 47468 1 [ext3]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 14, 2005 6:18 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 3:17 pm
Posts: 4492
Location: Loveland, Colorado, USA
OK. Uh, there is /very/ little difference between what modules you have loaded before and after you run alsaconf. After alsaconf, just a couple midi things get loaded, which you are most likely not using.

It looks like alsa is being loaded fine--I don't see and OSS drivers being loaded.

Just make sure you actually turn up the volume & unmute channels after boot, as alsa defaults to all channels muted...

-Jeff


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 15, 2005 9:34 pm 
Offline

Joined: Thu Feb 03, 2005 8:57 pm
Posts: 11
Location: tel aviv , israel
well ,i did make sure the channels are unmuted and the volume is up.
thank you for trying and for the good will.
i am sticking with blag anyway
ran


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group