BLAG

BLAG Forums
It is currently Sat Dec 20, 2014 3:54 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Feb 23, 2005 7:02 pm 
I am having difficulties getting Blag to recognize my windows XP computer. Before in Blag 10000 or 9, I would always just install samba, turn it on under the running services preferences, and then click the network icon in the program menu. Blag would always find my windows pc without a problem. But now with the new blag nothing shows up in the network folders. I even tried with the firewall turned off incase that was an issue.


Top
  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 23, 2005 7:07 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Mar 14, 2004 3:17 pm
Posts: 4492
Location: Loveland, Colorado, USA
It doesn't show up in nautilus? You try going to network:/// or smb:/// ?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 23, 2005 7:15 pm 
I have been using network:/// and I get nothing. Oh ok, I just tried smb:/// and its there. So now it works. Not sure why but all other older versions of Blag it would show up under network:/// That is just what I was used to and I didn't know I could go to smb:/// Maybe there should be a way to select it from the program menu? Although I suppose I could just make myself a link


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group